Elixirul privirii

Elixirul privirii

67,00 lei
incl. TVA

Roll-on regenerant pentru conturul ochilor

Cantitate: 10 ml ℮
Cantitate

Am unit cele mai speciale uleiuri presate la rece, pentru a oferi un efect puternic asupra pielii sensibile din jurul ochilor: ulei de luminița nopții, coacăze negre, mărar și multe altele. Acest adevărat elixir redă elasticitatea pielii, estompează ridurile fine, reduce roșeața și pungile de sub ochi și oferă pielii vitaminele, mineralele și oligoelementele pentru o regenerare rapidă. Fără risc de iritații, deoarece nu conține uleiuri esențiale.

Beneficii:

- Redă elasticitatesa pielii

- Estompează ridurile fine

- Reduce roșeața pielii din jurul ochilor

- Reduce pungile de sub ochi

-Hrănește și catifelează pielea

Mod de utilizare: Cu ajutorul biluței din capac, se masează pielea din jurul ochilor, apoi pentru o penetrare totală a uleiului, se continuă masarea ușoară cu degetele.

Ingrediente (INCI): Uleiuri presate la rece din: alune de pădure (Corylus avellana nut oil), semințe de luminița nopții (Oenothera biennis seed oil), semințe de mac (Papaver somniferum seed oil), sâmburi de măceșe (Rosa canina seed oil), semințe de mărar (Anethum graveolens seed oil), semințe de pătrunjel (Petroselium crispum seed oil), semințe de coacăze negre (Ribes nigrum seed oil), semințe de negrilică (Nigella sativa seed oil),
extract uleios din flori de arnica (Arnica montana) în ulei de șofrănel (Carthamus tinctorius seed oil).

  • A se evita contactul cu ochii.
  • A nu se mânca.
  • A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
  • Feriți produsul de razele solare.
  • A se păstra la loc uscat și răcoros.

Proprietățile, indicațiile și modul de utilizare al produselor prezentate pe acest site sunt bazate pe literatura de specialitate. Acestea sunt oferite cu scop informativ, ele nu constituie în niciun fel informații medicale și nu angajează responsabilitatea noastră. Înainte de orice utilizare a produselor cosmetice naturale Hodaia în scop terapeutic, vă rugăm să consultați un medic specialist.

Recenzii (0)
Încă nu există recenzii ale clienților