Momentan, oferim posibilitatea achitării contravalorii produselor prin 2 modalități, ce satisfac nevoile tuturor clienților noștri.

Notă: Pentru livrările internaționale de produse vă rugăm să faceți plata prin ordin de plată, după primirea facturii proforme în care se regăsește costul transportului.

Plata anticipata prin ordin de plata/ transfer bancar

Pentru acest tip de plata, veții primi prin email contul în care să efectuați plata – la detaliile plății veți trece numărul comenzii. Pentru a va putea expedia produsele, va rugam sa ne trimiteți prin e-mail ordinul de plată vizat de banca dvs.

Plata cu cardul bancar

Utilizăm serviciile MobilPay (un procesator de plăți securizate cu cardul) ce ne permit procesarea platilor cu cardurile VISA, VISA ELECTRON, MASTERCARD, MAESTRO

Dupa finalizarea comenzii veti fi redirectionat automat pe o legatura securizata unde va trebui sa urmariti instructiunile primite. In momentul in care ati finalizat plata, atat noi cat si dvs. primiti o notificare pe adresa de email (lipsa acestei notificari de la MobilPay indica faptul ca tranzactia nu s-a finalizat cu succes).

ATENTIE! Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverul MobilPay. Hodaia.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detaliu referitor la cardul dumneavoastra!