Balsam regenerant "Herbalist"  60ml

Balsam regenerant "Herbalist" 60ml

97,00 lei
incl. TVA

Vraci în borcănaș, născut dintr-o fuziune de ingrediente naturale care vindecă și regenerează pielea.

Cantitate: 60ml

Am reinterpretat noțiunea de vraci, făurind acest balsam regenerant, care vine în ajutorul oricărui tip de piele- în special cea uscată și sensibilă. Combinația unică de extracte din plante medicinale și uleiuri vegetale presate la rece, cu cele mai incredibile proprietăți terapeutice, ajută la tratarea arsurilor solare, iritațiilor, rănilor și zgârieturilor, pielii uscate, dar și a altor afecțiuni ale pielii, cum ar fi dermatitele sau eczemele.

Rezultatul? O piele sănătoasă, fermă și catifelată, care e lipsită de iritații și afecțiuni ce nu te lasă să te bucuri de viață.

100% naturalLocally grownNo animal testingPalm oil free

Efecte și proprietăți:

antiiritant
antiinflamator
antimicrobian
antifungic
cicatrizant
regenerant
hidratant
emolient

Uleiul de cătină, caise și struguri oferă pielii vitaminele și mineralele de care are nevoie pentru regenerare; extractele de pătlagină și sunătoare au proprietăți emoliente și ajută la tratarea dermatitelor și eczemelor; iar extractul de propolis, gălbenele și tătăneasă asigură cicatrizarea pielii, datorită calităților antibiotice, antifungice, antibacteriene și antiinflamatorii.

Utilizare:
Se aplică pe piele acolo unde este necesar, se masează până când balsamul a intrat în piele. Pentru a facilita pătrunderea lui în piele, se va folosi imediat după spălare, cand pielea are un grad de umezeală în ea și porii sunt deschiși.

Ingrediente (INCI): Uleiuri presate la rece din: sâmburi de struguri (Vitis vinifera seed oil), sâmburi de caise (Prunus armeniaca seed oil), semințe de dovleac (Cucurbita pepo seed oil), cătină (Hippophae rhamnoides seed oil), ceară de albine (Cera alba), extract de gălbenele (Calendula officinalis extract),extract pătlagină îngustă (Plantago lanceolata extract),extract de sunătoare (Hypericum perforatum), extract de tătăneasă (Symphytum officinale extract), lanolină (Lanolin), extract de propolis (Propolis extract), pulbere din cretă de munte (Calcium Carbonate).

  • A se evita contactul cu ochii.
  • A nu se mânca.
  • A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
  • Feriți produsul de razele solare.
  • A se păstra la loc uscat și răcoros.

Proprietățile, indicațiile și modul de utilizare al produselor prezentate pe acest site sunt bazate pe literatura de specialitate. Acestea sunt oferite cu scop informativ, ele nu constituie în niciun fel informații medicale și nu angajează responsabilitatea noastră. Înainte de orice utilizare a produselor cosmetice naturale Hodaia în scop terapeutic, vă rugăm să consultați un medic specialist.

Recenzii (5)
Evaluare
Încă nu există recenzii ale clienților