Băutura vraciului - o colecție de rețete rafinate de ceai

Băutura vraciului - o colecție de rețete rafinate de ceai

38,00 lei
incl. TVA

Ghidul tău pentru a crea amestecuri de ceai din plante delicioase și vindecătoare din confortul casei tale.

Cantitate

Ambalată cu o colecție de 23 de rețete delicioase, această cărticică virtuală este invitația mea către tine ca să explorezi și tu lumea ceaiurilor din plante și beneficiile lor incredibile pentru sănătate, așa cum o fac și eu zi de zi.

Descoperă arta de a amesteca ierburi aromatice, flori vibrante și condimente liniștitoare pentru a crea ceaiuri unice și aromate, care să răspundă nevoilor și dorințelor tale senzoriale.

Fie că ai nevoie de o ceașcă calmantă pentru a te relaxa după o zi lungă sau de un amestec care îți va stimula sistemul imunitar, “Băutura vraciului” este aici pentru tine.

Descoperă și tu secretele comorilor vindecătoare ale naturii. Ia-ți copia virtuală astăzi și pornește într-o aventură înghițitură cu înghițitură către un sine mai sănătos și mai vibrant.

IMPORTANT: Pentru a evita orice pierderi de cărticică, te rog să îți faci un cont aici pe site. În acest fel, vei avea acces la ea mai ușor, în caz că ai șters din greșeală emailul cu descărcarea ei, sau din oricare alte motive legate de complexitatea acestei vaste lumi digitale.

Dacă întâmpini probleme tehnice legate de descărcarea fișierului, nu ezita să mă contactezi.

35 de pagini

Format PDF

Recenzii (0)
Încă nu există recenzii ale clienților