Atelier creație parfum natural

Atelier creație parfum natural

230,00 lei
incl. TVA

Creează-ți propriul parfum natural în cadrul unui atelier practic și distractiv.
Locația: Grădina de la Nuc, str. Constantin Lacea, nr.4, Brașov
16 decembrie 2023, între orele 10.30-13.00

Cantitate
  Stoc epuizat

Dacă te-ai întrebat vreodată cum se face un parfum sau ce parfum ți se potrivește, atunci te invit la o experiență senzorială, imersivă, în lumea parfumurilor din esențe naturale pentru a-ți găsi aceste raspunsuri.

În cadrul acestui atelier de parfumerit vei avea ocazia să selectezi din 40-50 de uleiuri esențiale pe acelea care ți se potrivesc. Vei afla cum se combină notele de vârf cu cele de mijloc și de bază si te vei transforma într-un mic parfumier, creându-ți propriul parfum.

În același timp, vei afla mai multe despre istoria parfumurilor, cum se obțin uleiurile esențiale, diferența dintre parfumurile naturale și cele sintetice și folosirea terapeutică a aromelor naturale.

Pe 16 decembrie, pe parcursul a aproximativ 2,5h, începând cu ora 10.30, vei deveni parfumier. La final vei pleca acasă cu rețeta proprie, parfumul creat și o experiență de care îți vei aminti cu drag.

Locația: Grădina de la Nuc, str. Constantin Lacea, nr.4, Brașov
16 decembrie 2023, între orele 10.30-13.00


Dacă vrei să faci cadou cuiva drag vreunul din aceste ateliere, dă-ne de știre ca să contribuim și noi la această surpriză.

IMPORTANT:  Cum acest minunat site încă are mici chichițe și nu vrea să funcționeze fără să ne enerveze pe toți căteodată, te rog mult să NU optezi pentru plata prin ramburs. Îți mulțumesc pentru înțelegere. Te rog sa lasi un numar de telefon in comentarii la comanda, pentru a putea fi contactat.

Te aștept cu mare drag la acest atelier.

Raluca de la Hodaia

Recenzii (0)
Încă nu există recenzii ale clienților